sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Estepäivä!

Hei, tänään olen aamupäivällä ollut siskon vauvaa hoitamassa :) , niin söpö! <3 . Olen viettänyt päivän hyvän kaverin kanssa hänellä oli kaksi kania mukana.
Kaikki kanit saivat hyppiä esteitä paitsi että muutimme Yoshikon ja pennut, Fazerin, Yoshikon vanhimmat pennut ja Tessan pennut. Pitää kyllä tehdä video miten kanit asuvat (Ja Noboro olikin yllätykseksi tyttö!) .

Aloitimme hänen kanillaan Cracellä ja Tessalla, Tessa sai melkein vain olla valjaissa. Sitten jatkoimme Yoshikon ja Twisterin kanssa minä pidin sitten Twisteriä muutaman kerran hyppäsivät jonkun esteen mutta saivat olla valjaissa jonkun aikaa... Sitten Oella, Onion ja Onnie saivat olla aitauksessa, vaikka se ei olisi ollut tarpeelista koska he muuttivat ja se on aika iso muutos kaneille! . Sitten hyppäsimme Ofelian ja Oliverin kanssa se meni tosi hyvin he hyppivät helpon radan. Ja toinen kerta kun Ofeliaa hyppää siis mahtavaa!:) Oliver meni hyvin koska menimme edessä Ofelian kanssa eli houkuteltiin Oliveria :D (pidin itse Ofeliaa) . Emme hyppänneet hirveän kauan koska meidän piti ehtiä hyppiä Gimletin ja hänen kanin Safirin kanssa ensin helppoa rataa, keskivaikeaa ja vaikeaa. Ensin piti vain haistella mutta se alkoi menemään paremmin. Vaikean radan pyramiidiä ei Gimlet halunnut hypätä mutta ei se haitta, tulin isä ja sisko jne ja oli paljon hälinää sitten en siis ihmettele. Videoita ei tullut harmillista paitsi Twisteristä kun hän kaivoi! <3

One piece FRÅN sverige 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti