tiistai 30. joulukuuta 2014

Uusia sisäkanihäkkejä!

Hei! Tänään kävimme Kokkolassa ja ostimme mustista ja mirristä kolme kaninhäkkiä jotka menevät varastoon, käytämme välillä autonlämmittäjää että sinne saadan vähän lämpöä myös:). Yksi on 120x60 joka on Gimletille.  Kaksi 100x60 yhteen muuttavat Yoshikon pennut ja toiseen Onnie ja Oboy Tessan pennuista, Oella muuttaa marsunhäkkiin jota me vähän pidennetään koska hän on aika ilkeä pojille! .

Tosin äiti tekee tämän koska menen viettämään Uutisvuotta isän ja isän tyttöystävän ja hänen poikien kanssa sääksijärvellä (tunnetaan paremmin sexsjöksi) . Siellä sitten on isän asuntovaunu. Me menemme jo 12 ja muut tulevat sitten kun ehtivät:) . Hyvä että äiti lupasi muuttaa kanit niin voin lähteä ja kanit saavat muuttaa kumminkin <3 . 

Tänään kävimme äidin siskonluona myös hakemassa siskon pojalle sängyn ja ABCllä syömässä. Oli todella hyvää mango-päärynä smoothieta nam! :)  Ja otin vielä söpöistä kaninpennuista kuvia awws! (Yksi puuttuu juoksi piiloon, alan kyllä totuttamaan sitä ihmisiin pikku hiljaa) <3 . Sitten otin videon Yoshikon pikkupennuista!




Hyvää yötä ja moikka! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti